Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Adevărul Adevărul,
Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) cer un nou aviz pentru declansarea urmaririi penale fata de senatorul Varujan Vosganian, cat si fata de fostul ministru Adriean Videanu. Aceasta solicitare vine dupa ce procurorii anticoruptie au adus probe noi in dosarul in care se fac cercetari fata de omul de afaceri Ioan Niculae. continuă pe Adevărul

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Ioan Niculae a fost chemat la Directia de Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a oferi lamuriri finale cu privire la expertiza din dosarul cunoscut ca Romgaz-Interagro.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz - Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz-Interagro

Omul de afaceri Ioan Niculae a venit, vineri, la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz-Interagro, in care este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al.

Dosarul Romgaz-Interagro. Ioan Niculae, audiat la DIICOT

Omul de afaceri Ioan Niculae s-a prezentat, vineri, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), unde a fost citat in dosarul Romgaz-Interagro. Niculae este urmarit pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu.

DIICOT cere aviz pentru urmarirea lui Videanu si Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT cere din nou aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu, in dosarul.

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

Dosarul Romgaz: DIICOT cere aviz de urmarire penala pentru Videanu si Vosganian

DIICOT a cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala pentru fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz, informeaza B1 TV.

Ioan Niculae s-a prezentat la DIICOT pentru a i se prezenta echipa care reface expertiza contabila in dosarul Romgaz

Omul de afaceri Ioan Niculae a ajuns vineri la DIICOT, fiind citat in dosarul Romgaz, in care este urmarit penal alaturi de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, informeaza Agerpres. Ioan Niculae a fost.

UPDATE: Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz. Nu am cunoscut-o pe doamna Bica in viata mea

Ioan Niculae este audiat, vineri dimineata la DIICOT, in dosarul Romgaz, conform B1TV. Acesta a fost chemat de procurori in legatura cu efectuarea expertizei in acest dosar.

Ioan Niculae, audiat la DIICOT in dosarul Romgaz

Ioan Niculae este audiat, vineri dimineata la DIICOT, in dosarul Romgaz, conform B1TV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )